Wil jij na de zomer ook mee trainen bij de Keepersschool? Geef je dan nu op.....

Lees meer

Geïnteresseerd?

Wilt u een datum afspreken of heeft u nog vragen? Stuur een mailtje naar info[EMAIL BESCHERMD />]@[EMAIL BESCHERMD />]robvandijk.org

Een proefles bij de Keepersschool?

Ben jij een enthousiaste keeper en lijkt het jou (misschien) leuk om lid te worden van de Keepersschool meldt je dan nu aan voor een proefles. Aan de proefles zijn geen verplichtingen verbonden. Het geeft keepers de mogelijkheid zelf te beleven hoe het is, om elke week met het enthousiaste team van de Keepersschool en hun keepers samen te werken en te trainen.

Je kunt je aanmelden voor een proefles door een mailtje te sturen naar info[EMAIL BESCHERMD />]@[EMAIL BESCHERMD />]robvandijk.org. Vermeldt in je mailtje, je naam, leeftijd, e-mail adres, club en team waarin je speelt, en de datum wanneer je graag mee zou willen trainen.

Alle trainingen zijn op vrijdag, we trainen van 17.30 tot 18.45 uur.  

 

 

Welke dagen precies?

In het najaar kun je kiezen uit de volgende data 18, 25 sept, 2, 9, 16, 30 okt en 6, 13 en 20 november 2020.

Als je je aanmeldt ontvang je van de Keepersschool een mailtje terug met een bevestiging van de datum en tijd waarop je traint. Let wel, zonder bevestiging kun je niet mee trainen! De kosten van de proefles zijn 12,50 euro, te betalen voor aanvang van de training.